Ο ιστότοπος, όπου βρίσκεσθε, αποτελεί παράρτημα του e-περιοδικού Νυχθημερόν της Ζακύνθου και αφορμήθηκε από την διάθεση των συντελεστών του ζακυνθινού αυτού ηλεκτρονικού ιστότοπου για μια μικρή έστω συμβολή στo έργο της Ορθόδοξης Ιεραποστολής και μάλιστα του δραστήριου Επισκόπου Μοζαμβίκης κ. Ιωάννου, του Ζακυνθίου. Ο Ορθόδοξος Επίσκοπος της μεγάλης και φτωχής αυτής αφρικανικής χώρας επωμίσθηκε από τον Οκτώβριο του 2010 τον ευαγγελισμό εις Χριστόν των Μοζαμβικανών, υπό το πατρικό βλέμμα του προεστώτος του δευτερόθρονου Ορθοδόξου Πατριαρχείου, Μακαριωτάτου Πάπα και Πατριάρχου Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ. ΘΕΟΔΩΡΟΥ Β΄.

E-mail ιστότοπου: orthomoz@gmail.com / Επικοινωνία με την Ιερά Επισκοπή Μοζαμβίκης: naosgr@gmail.com

ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΟΓΟΥ "ΑΛΗΘΩΣ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΟΠΗ ΜΟΖΑΜΒΙΚΗΣ (13.4.2013)

23.4.15

Φωτοστιγμές από τις πυρετώδεις προετοιμασίες για την διοργάνωση της Εβδομάδος εορτασμού της Επισκοπής μας προς τιμή του Ευαγγελιστού Μάρκου.


Ξεκινήσαμε κάπως έτσι, να προετοιμάζουμε την Έκθεση Εκκλησιαστικής τέχνης, στον χώρο εκδηλώσεων τού Ιεραποστολικού κέντρου της Επισκοπής μας, εν όψει της εβδομάδας εορτασμού του Ευαγγελιστού Μάρκου, ιδρυτού του Πατριαρχείου μας.
*****
We started like this to prepare the exhibition of Religious Art in the side event space consisting of Μissionary Center of our Diocese.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: