Ο ιστότοπος, όπου βρίσκεσθε, αποτελεί παράρτημα του e-περιοδικού Νυχθημερόν της Ζακύνθου και αφορμήθηκε από την διάθεση των συντελεστών του ζακυνθινού αυτού ηλεκτρονικού ιστότοπου για μια μικρή έστω συμβολή στo έργο της Ορθόδοξης Ιεραποστολής και μάλιστα του δραστήριου Επισκόπου Μοζαμβίκης κ. Ιωάννου, του Ζακυνθίου. Ο Ορθόδοξος Επίσκοπος της μεγάλης και φτωχής αυτής αφρικανικής χώρας επωμίσθηκε από τον Οκτώβριο του 2010 τον ευαγγελισμό εις Χριστόν των Μοζαμβικανών, υπό το πατρικό βλέμμα του προεστώτος του δευτερόθρονου Ορθοδόξου Πατριαρχείου, Μακαριωτάτου Πάπα και Πατριάρχου Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ. ΘΕΟΔΩΡΟΥ Β΄.

E-mail ιστότοπου: orthomoz@gmail.com / Επικοινωνία με την Ιερά Επισκοπή Μοζαμβίκης: naosgr@gmail.com

ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΟΓΟΥ "ΑΛΗΘΩΣ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΟΠΗ ΜΟΖΑΜΒΙΚΗΣ (13.4.2013)

26.2.11

Εσπερινός του Ασώτου στο Maputo της Μοζαμβίκης


Η προηγούμενη Κυριακή του Ασώτου στη Μοζαμβίκη, κατά την οποία έγινε η ενθρόνιση του Επισκόπου της χώρας κ. Ιωάννη, άρχισε αφ' εσπέρας με την Ακολουθία του Εσπερινού και με τη συμμετοχή αρκετών από τους επισκέπτες και φίλους του Επισκόπου.

Χαρείτε το σχετικό οπτικοακουστικό υλικό. Κατάνυξη και στιγμές πρωτοχριστιανικές! Ως νεωκόρος διακονούσε ο ίδιος ο κ. Ιωάννης, ο οποίος, στο τέλος, τέλεσε την Αρτοκλασία!

Δεν υπάρχουν σχόλια: