Ο ιστότοπος, όπου βρίσκεσθε, αποτελεί παράρτημα του e-περιοδικού Νυχθημερόν της Ζακύνθου και αφορμήθηκε από την διάθεση των συντελεστών του ζακυνθινού αυτού ηλεκτρονικού ιστότοπου για μια μικρή έστω συμβολή στo έργο της Ορθόδοξης Ιεραποστολής και μάλιστα του δραστήριου Επισκόπου Μοζαμβίκης κ. Ιωάννου, του Ζακυνθίου. Ο Ορθόδοξος Επίσκοπος της μεγάλης και φτωχής αυτής αφρικανικής χώρας επωμίσθηκε από τον Οκτώβριο του 2010 τον ευαγγελισμό εις Χριστόν των Μοζαμβικανών, υπό το πατρικό βλέμμα του προεστώτος του δευτερόθρονου Ορθοδόξου Πατριαρχείου, Μακαριωτάτου Πάπα και Πατριάρχου Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ. ΘΕΟΔΩΡΟΥ Β΄.

E-mail ιστότοπου: orthomoz@gmail.com / Επικοινωνία με την Ιερά Επισκοπή Μοζαμβίκης: naosgr@gmail.com

ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΟΓΟΥ "ΑΛΗΘΩΣ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΟΠΗ ΜΟΖΑΜΒΙΚΗΣ (13.4.2013)

14.3.13

Παρουσία στην έναρξη της 7ης κοινοβουλευτικής περιόδου της Μοζαμβίκης


 


Μετά από επίσημη πρόσκληση, ο Επίσκοπος Μοζαμβίκης κ. Ιωάννης συμμετείχε χθες στην επίσημη έναρξη των εργασιών της 7ης κοινοβουλευτικής περιόδου του Κοινοβουλίου της χώρας, εκπροσωπώντας μάλιστα τον Πάπα και Πατριάρχη Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ. Θεόδωρο. 

Σημαντικό είναι ότι η Πρόεδρος του Κοινοβουλίου κ. Veronica Nataniel Macamo, αναφέρθηκε στο ρόλο της θρησκείας και ιδιαίτερα του Χριστιανισμού, ως πολιτιστικού στοιχείου διαμόρφωσης της ταυτότητας της Χώρας, όπως επίσης, και τη συμβολή στην εμπέδωση της ειρήνης και της προόδου της χώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: