Ο ιστότοπος, όπου βρίσκεσθε, αποτελεί παράρτημα του e-περιοδικού Νυχθημερόν της Ζακύνθου και αφορμήθηκε από την διάθεση των συντελεστών του ζακυνθινού αυτού ηλεκτρονικού ιστότοπου για μια μικρή έστω συμβολή στo έργο της Ορθόδοξης Ιεραποστολής και μάλιστα του δραστήριου Επισκόπου Μοζαμβίκης κ. Ιωάννου, του Ζακυνθίου. Ο Ορθόδοξος Επίσκοπος της μεγάλης και φτωχής αυτής αφρικανικής χώρας επωμίσθηκε από τον Οκτώβριο του 2010 τον ευαγγελισμό εις Χριστόν των Μοζαμβικανών, υπό το πατρικό βλέμμα του προεστώτος του δευτερόθρονου Ορθοδόξου Πατριαρχείου, Μακαριωτάτου Πάπα και Πατριάρχου Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ. ΘΕΟΔΩΡΟΥ Β΄.

E-mail ιστότοπου: orthomoz@gmail.com / Επικοινωνία με την Ιερά Επισκοπή Μοζαμβίκης: naosgr@gmail.com

ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΟΓΟΥ "ΑΛΗΘΩΣ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΟΠΗ ΜΟΖΑΜΒΙΚΗΣ (13.4.2013)

22.5.13

Επίδοση στον Ban Ki-moon κειμένων της Γραμματείας της Διακοινοβουλευτικής Συνέλευσης Ορθοδοξίας για την σπαρασσόμενη Συρία

  Απόγευμα 21ης Μαΐου 2013  

 
Με την ευκαιρία της επίσημης επίσκεψης του Γενικού Γραμματέα του Ο.Η.Ε. Ban Ki-Moon στη Μοζαμβίκη, ο Ορθόδοξος Επίσκοπος της χώρα κ. Ιωάννης τού παρέδωσε χθες το απόγευμα, 21 Μαΐου 2013, τη σχετική δήλωση και την ανακοίνωση της Διακοινοβουλευτικής Συνέλευσης Ορθοδοξίας (Δ.Σ.Ο.), που αφορά στην απαγωγή των δύο Επισκόπων στην σπαρασσόμενη Συρία, όπως μάλιστα του ζητήθηκε από την Δ.Σ.Ο.,  με την ιδιότητα του συντονιστή του εν λόγω Οργανισμού.
  

Δεν υπάρχουν σχόλια: