Ο ιστότοπος, όπου βρίσκεσθε, αποτελεί παράρτημα του e-περιοδικού Νυχθημερόν της Ζακύνθου και αφορμήθηκε από την διάθεση των συντελεστών του ζακυνθινού αυτού ηλεκτρονικού ιστότοπου για μια μικρή έστω συμβολή στo έργο της Ορθόδοξης Ιεραποστολής και μάλιστα του δραστήριου Επισκόπου Μοζαμβίκης κ. Ιωάννου, του Ζακυνθίου. Ο Ορθόδοξος Επίσκοπος της μεγάλης και φτωχής αυτής αφρικανικής χώρας επωμίσθηκε από τον Οκτώβριο του 2010 τον ευαγγελισμό εις Χριστόν των Μοζαμβικανών, υπό το πατρικό βλέμμα του προεστώτος του δευτερόθρονου Ορθοδόξου Πατριαρχείου, Μακαριωτάτου Πάπα και Πατριάρχου Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ. ΘΕΟΔΩΡΟΥ Β΄.

E-mail ιστότοπου: orthomoz@gmail.com / Επικοινωνία με την Ιερά Επισκοπή Μοζαμβίκης: naosgr@gmail.com

ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΟΓΟΥ "ΑΛΗΘΩΣ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΟΠΗ ΜΟΖΑΜΒΙΚΗΣ (13.4.2013)

22.1.15

Συνάντηση συνεργασίας του Επισκόπου Μοζαμβίκης κ.Ιωάννου, με την ΑΘΜ τον Πάπα και Πατριάρχη Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ.Θεόδωρο Β΄, στην Ιωαννούπολη της Νοτίου Αφρικής.

Συνάντηση πραγματοποίησε τη Δευτέρα 19 Ιανουαρίου ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μοζαμβίκης κ.Ιωάννης, με την Α.Θ.Μ. τον Πάπα και Πατριάρχη Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ.Θεόδωρο Β΄, στο πλαίσιο της ποιμαντικής επισκέψεώς του στην όμορη Ιερά Μητρόπολη Ιωαννουπόλεως, για τρέχοντα θέματα της Επισκοπής του.
 
***************
 
Meeting held its Monday January 19th, his Eminence Bishop of Mozambique Mr. Ioannis, with his Beatitude Pope and Patriarch of Alexandria and All Africa Theodoros II, current affairs of his Diocese, under the pastoral visit of His Beatitude  to Holy Metropolis of Johannesburg.

Δεν υπάρχουν σχόλια: