Ο ιστότοπος, όπου βρίσκεσθε, αποτελεί παράρτημα του e-περιοδικού Νυχθημερόν της Ζακύνθου και αφορμήθηκε από την διάθεση των συντελεστών του ζακυνθινού αυτού ηλεκτρονικού ιστότοπου για μια μικρή έστω συμβολή στo έργο της Ορθόδοξης Ιεραποστολής και μάλιστα του δραστήριου Επισκόπου Μοζαμβίκης κ. Ιωάννου, του Ζακυνθίου. Ο Ορθόδοξος Επίσκοπος της μεγάλης και φτωχής αυτής αφρικανικής χώρας επωμίσθηκε από τον Οκτώβριο του 2010 τον ευαγγελισμό εις Χριστόν των Μοζαμβικανών, υπό το πατρικό βλέμμα του προεστώτος του δευτερόθρονου Ορθοδόξου Πατριαρχείου, Μακαριωτάτου Πάπα και Πατριάρχου Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ. ΘΕΟΔΩΡΟΥ Β΄.

E-mail ιστότοπου: orthomoz@gmail.com / Επικοινωνία με την Ιερά Επισκοπή Μοζαμβίκης: naosgr@gmail.com

ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΟΓΟΥ "ΑΛΗΘΩΣ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΟΠΗ ΜΟΖΑΜΒΙΚΗΣ (13.4.2013)

16.1.15

Ορκωμοσία του νέου Προέδρου της Μοζαμβίκης Filipe Jacinto Nyusi, με την παρουσία του Επισκόπου Μοζαμβίκης κ.Ιωάννου [Swore of the new President of Mozambique Filipe Jacinto Nyusi].


Την Πέμπτη 15 Ιανουαρίου, ορκίστηκε παρουσία πολλών ξένων αρχηγών κρατών και κυβερνήσεων, ο νέος πρόεδρος της Μοζαμβίκης Filipe Jacinto Nyusi, ο οποίος θα είναι ο τέταρτος πρόεδρος της χώρας.
Στην ορκωμοσία παρευρέθη ο Επίσκοπος Μοζαμβίκης Ιωάννης, εκπροσωπώντας την Α.Θ.Μ, τον Πάπα και Πατριάρχη Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής Θεόδωρο τον Β΄.
******************************************************************
Thursday 01/15/2015 swore in the presence of many foreign heads of state, the new president of Mozambique Filipe Jacinto Nyusi, which will be the fourth president of the country. The sworn attended Bishop John Representing the Pope and Patriarch of Alexandria Theodoros II.




 



 



 

Δεν υπάρχουν σχόλια: