Ο ιστότοπος, όπου βρίσκεσθε, αποτελεί παράρτημα του e-περιοδικού Νυχθημερόν της Ζακύνθου και αφορμήθηκε από την διάθεση των συντελεστών του ζακυνθινού αυτού ηλεκτρονικού ιστότοπου για μια μικρή έστω συμβολή στo έργο της Ορθόδοξης Ιεραποστολής και μάλιστα του δραστήριου Επισκόπου Μοζαμβίκης κ. Ιωάννου, του Ζακυνθίου. Ο Ορθόδοξος Επίσκοπος της μεγάλης και φτωχής αυτής αφρικανικής χώρας επωμίσθηκε από τον Οκτώβριο του 2010 τον ευαγγελισμό εις Χριστόν των Μοζαμβικανών, υπό το πατρικό βλέμμα του προεστώτος του δευτερόθρονου Ορθοδόξου Πατριαρχείου, Μακαριωτάτου Πάπα και Πατριάρχου Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ. ΘΕΟΔΩΡΟΥ Β΄.

E-mail ιστότοπου: orthomoz@gmail.com / Επικοινωνία με την Ιερά Επισκοπή Μοζαμβίκης: naosgr@gmail.com

ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΟΓΟΥ "ΑΛΗΘΩΣ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΟΠΗ ΜΟΖΑΜΒΙΚΗΣ (13.4.2013)

10.6.15

Συμμετοχή της Επισκοπής Μοζαμβίκης σε Συνάντηση Εκκλησιών και Δογμάτων της Χώρας

Εθιμοτυπική συνάντηση Εκκλησιών και Δογμάτων για την έναρξη φιλανθρωπικής δράσης με την παρουσία συζύγου του προέδρου της Μοζαμβίκης κας Isaura Nyusi. Τον Επίσκοπο Μοζαμβίκης κ. Ιωάννη εκπροσώπησε ο π. Χρήστος Σιτόε. 

Formal meeting of churches and denominations to launch charitable activity in the presence of First Lady of Mozambique Isaura Nyusi, Bishop John was represented by Rev. Christos Sitoe.










Δεν υπάρχουν σχόλια: