Ο ιστότοπος, όπου βρίσκεσθε, αποτελεί παράρτημα του e-περιοδικού Νυχθημερόν της Ζακύνθου και αφορμήθηκε από την διάθεση των συντελεστών του ζακυνθινού αυτού ηλεκτρονικού ιστότοπου για μια μικρή έστω συμβολή στo έργο της Ορθόδοξης Ιεραποστολής και μάλιστα του δραστήριου Επισκόπου Μοζαμβίκης κ. Ιωάννου, του Ζακυνθίου. Ο Ορθόδοξος Επίσκοπος της μεγάλης και φτωχής αυτής αφρικανικής χώρας επωμίσθηκε από τον Οκτώβριο του 2010 τον ευαγγελισμό εις Χριστόν των Μοζαμβικανών, υπό το πατρικό βλέμμα του προεστώτος του δευτερόθρονου Ορθοδόξου Πατριαρχείου, Μακαριωτάτου Πάπα και Πατριάρχου Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ. ΘΕΟΔΩΡΟΥ Β΄.

E-mail ιστότοπου: orthomoz@gmail.com / Επικοινωνία με την Ιερά Επισκοπή Μοζαμβίκης: naosgr@gmail.com

ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΟΓΟΥ "ΑΛΗΘΩΣ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΟΠΗ ΜΟΖΑΜΒΙΚΗΣ (13.4.2013)

29.5.15

Συνεδρίαση του Παναφρικανικού Κοινοβουλίου, με την συμμετοχή του Επισκόπου Μοζαμβίκης Ιωάννου


Το Παναφρικανικό Κοινοβούλιο (PAP) συνεδριάζει δύο φορές το χρόνο για να συζητήσει σχετικά με διάφορα θέματα που επηρεάζουν την ήπειρο
Η 6η Σύνοδος έλαβε χώρα κατά τη στιγμή που η θητεία του σημερινού Κοινοβουλίου τερματίστηκε, στις 26 Μαΐου 2015.

Την Τετάρτη, εξέλεξε τον κ.Roger Nkondo Dang από την Δημοκρατία του Καμερούν ως Πρόεδρος του Ηπειρωτικού Κοινοβουλίου, σε αντικατάσταση του Νιγηριανού κ.Μπέθελ Amadiο οποίος έχει οδηγήσει την οργάνωση για τα τελευταία τρία χρόνια.


Η Διακοινοβουλευτική, εκπροσωπούμενη από τα Ορθόδοξα μέλη του Παναφρικανικού Κοινοβουλίου, συμμετείχε με συντονιστή τον Θεοφ. Επίσκοπο Ιωάννη.
Δεν υπάρχουν σχόλια: