Ο ιστότοπος, όπου βρίσκεσθε, αποτελεί παράρτημα του e-περιοδικού Νυχθημερόν της Ζακύνθου και αφορμήθηκε από την διάθεση των συντελεστών του ζακυνθινού αυτού ηλεκτρονικού ιστότοπου για μια μικρή έστω συμβολή στo έργο της Ορθόδοξης Ιεραποστολής και μάλιστα του δραστήριου Επισκόπου Μοζαμβίκης κ. Ιωάννου, του Ζακυνθίου. Ο Ορθόδοξος Επίσκοπος της μεγάλης και φτωχής αυτής αφρικανικής χώρας επωμίσθηκε από τον Οκτώβριο του 2010 τον ευαγγελισμό εις Χριστόν των Μοζαμβικανών, υπό το πατρικό βλέμμα του προεστώτος του δευτερόθρονου Ορθοδόξου Πατριαρχείου, Μακαριωτάτου Πάπα και Πατριάρχου Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ. ΘΕΟΔΩΡΟΥ Β΄.

E-mail ιστότοπου: orthomoz@gmail.com / Επικοινωνία με την Ιερά Επισκοπή Μοζαμβίκης: naosgr@gmail.com

ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΟΓΟΥ "ΑΛΗΘΩΣ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΟΠΗ ΜΟΖΑΜΒΙΚΗΣ (13.4.2013)

10.5.15

Κυριακή της Σαμαρείτιδος στο Maputο. Επιμνημόσυνη δέηση για την επέτειο των 70 χρόνων της Μεγάλης Νίκης του Ρωσικού λαού στον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο
Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας, ύστερα από αίτημα της Ρωσόφωνης παροικίας, τελέστηκε μνημόσυνο για την επέτειο των 70 χρόνων της Μεγάλης Νίκης του Ρωσικού λαού στον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, στη διάρκεια του οποίου η Ελλάδα έχει αγωνιστεί σκληρά κατά του φασισμού για τις ελευθερίες και δημοκρατικές αξίες του κόσμου μας.
                                                      ***
At the end of the Divine Liturgy, following the request by the Russian-speaking community, celebrated a memorial service on the anniversary of 70 years of the Great Victory of the Russian people in World War II, during which Greece has campaigned hard against fascism for freedoms and democratic values our world.
Δεν υπάρχουν σχόλια: