Ο ιστότοπος, όπου βρίσκεσθε, αποτελεί παράρτημα του e-περιοδικού Νυχθημερόν της Ζακύνθου και αφορμήθηκε από την διάθεση των συντελεστών του ζακυνθινού αυτού ηλεκτρονικού ιστότοπου για μια μικρή έστω συμβολή στo έργο της Ορθόδοξης Ιεραποστολής και μάλιστα του δραστήριου Επισκόπου Μοζαμβίκης κ. Ιωάννου, του Ζακυνθίου. Ο Ορθόδοξος Επίσκοπος της μεγάλης και φτωχής αυτής αφρικανικής χώρας επωμίσθηκε από τον Οκτώβριο του 2010 τον ευαγγελισμό εις Χριστόν των Μοζαμβικανών, υπό το πατρικό βλέμμα του προεστώτος του δευτερόθρονου Ορθοδόξου Πατριαρχείου, Μακαριωτάτου Πάπα και Πατριάρχου Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ. ΘΕΟΔΩΡΟΥ Β΄.

E-mail ιστότοπου: orthomoz@gmail.com / Επικοινωνία με την Ιερά Επισκοπή Μοζαμβίκης: naosgr@gmail.com

ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΟΓΟΥ "ΑΛΗΘΩΣ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΟΠΗ ΜΟΖΑΜΒΙΚΗΣ (13.4.2013)

30.5.15

Επίσκεψη Ρωμαιοκαθολικών κληρικών στην Επισκοπή Μοζαμβίκης


Οι Αιδεσιμότατοι Δρ. Ken Newell από το Μπέλφαστ του Ηνωμένου Βασιλείου της Αγγλίας και Michael Kelleher από την Καθολική Εκκλησία της Τσεχοσλοβακίας στο Δουβλίνο, μετά το πέρας της Εθνικής Διάσκεψης για την Συμφιλίωση και την Ειρήνη, επισκέφθηκαν τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Μοζαμβίκης κ.Ιωάννη, στην έδρα της Επισκοπής στο Μαπούτο, για να προσευχηθούν στον Καθεδρικό Ναό των Αγίων Αρχαγγέλων Μιχαήλ και Γαβριήλ, για την Ειρήνη και Ενότητα.

Rev. Dr. Ken Newell from Belfast and Michael Kelleher CSsR Catholic church from Dublin after end the National Conference Reconciliation and Peace visiting His Eminence Bishop Ioannis in Maputo and praying in Holy Archangels Michael and Gabriel Greek Orthodox church for Peace and Unity.


Δεν υπάρχουν σχόλια: