Ο ιστότοπος, όπου βρίσκεσθε, αποτελεί παράρτημα του e-περιοδικού Νυχθημερόν της Ζακύνθου και αφορμήθηκε από την διάθεση των συντελεστών του ζακυνθινού αυτού ηλεκτρονικού ιστότοπου για μια μικρή έστω συμβολή στo έργο της Ορθόδοξης Ιεραποστολής και μάλιστα του δραστήριου Επισκόπου Μοζαμβίκης κ. Ιωάννου, του Ζακυνθίου. Ο Ορθόδοξος Επίσκοπος της μεγάλης και φτωχής αυτής αφρικανικής χώρας επωμίσθηκε από τον Οκτώβριο του 2010 τον ευαγγελισμό εις Χριστόν των Μοζαμβικανών, υπό το πατρικό βλέμμα του προεστώτος του δευτερόθρονου Ορθοδόξου Πατριαρχείου, Μακαριωτάτου Πάπα και Πατριάρχου Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ. ΘΕΟΔΩΡΟΥ Β΄.

E-mail ιστότοπου: orthomoz@gmail.com / Επικοινωνία με την Ιερά Επισκοπή Μοζαμβίκης: naosgr@gmail.com

ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΟΓΟΥ "ΑΛΗΘΩΣ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΟΠΗ ΜΟΖΑΜΒΙΚΗΣ (13.4.2013)

13.12.13

Εκδήλωση στήριξης από τον Σύλλογο "Φίλοι Επισκοπής Μοζαμβίκης"


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Με την ευκαιρία της επίσκεψης του Επισκόπου Μοζαμβίκης κ. Ιωάννη στην Αθήνα, για τις ανάγκες της ιεραποστολής, ο Σύλλογος “Φίλοι Επισκοπής Μοζαμβίκης” διοργανώνει εκδήλωση την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 18.00 στη Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων (Ρηγίλλης 1 και Βασ. Σοφίας, Αθήνα).

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα μιλήσει ο θεολόγος καθηγητής κ. Στυλιανός Αραβαντινός με θέμα “Ιεραποστολή και Χριστούγεννα”. Επίσης θα προβληθεί οπτικοακουστικό υλικό από το ιεραποστολικό έργο στην Επισκοπή Μοζαμβίκης. Η παρουσία σας θα είναι ιδιαιτέρως τιμητική.

Για οποιαδήποτε πληροφορία: 2103464210, 6946980623.

Ο Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής
Λάζαρος Καγεώργης



Δεν υπάρχουν σχόλια: