Ο ιστότοπος, όπου βρίσκεσθε, αποτελεί παράρτημα του e-περιοδικού Νυχθημερόν της Ζακύνθου και αφορμήθηκε από την διάθεση των συντελεστών του ζακυνθινού αυτού ηλεκτρονικού ιστότοπου για μια μικρή έστω συμβολή στo έργο της Ορθόδοξης Ιεραποστολής και μάλιστα του δραστήριου Επισκόπου Μοζαμβίκης κ. Ιωάννου, του Ζακυνθίου. Ο Ορθόδοξος Επίσκοπος της μεγάλης και φτωχής αυτής αφρικανικής χώρας επωμίσθηκε από τον Οκτώβριο του 2010 τον ευαγγελισμό εις Χριστόν των Μοζαμβικανών, υπό το πατρικό βλέμμα του προεστώτος του δευτερόθρονου Ορθοδόξου Πατριαρχείου, Μακαριωτάτου Πάπα και Πατριάρχου Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ. ΘΕΟΔΩΡΟΥ Β΄.

E-mail ιστότοπου: orthomoz@gmail.com / Επικοινωνία με την Ιερά Επισκοπή Μοζαμβίκης: naosgr@gmail.com

ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΟΓΟΥ "ΑΛΗΘΩΣ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΟΠΗ ΜΟΖΑΜΒΙΚΗΣ (13.4.2013)

25.4.14

Μνήμη του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Γεωργίου του Τροπαιοφόρου στην Επισκοπή μας.

 Την Τετάρτη της Διακαινησίμου εβδομάδας, 23η Απριλίου, εορτάστηκε μεγαλοπρεπώς στην Επισκοπή μας η μνήμη του Αγίου Μεγαλομάρτυρα Γεωργίου του Τροπαιοφόρου, με την τέλεση Πανηγυρικού Εσπερινού κατά την παραμονή της εορτής, και με την Θεία Λειτουργία ανήμερα.
Στις ανωτέρω Συνάξεις, παρατέθηκε προς προσκύνηση και ευλογία των Μοζαμβικανών Ορθοδόξων πιστών, τεμάχιο ιερού Λειψάνου του Αγίου Γεωργίου, το οποίο φυλλάσετε στην Επισκοπή. 


Δεν υπάρχουν σχόλια: